Mötesplats Stöcke – bygden skapar en mötesplats för alla

Det som började med två mammors funderingar kring en lokal lösning för barnens idrottsutövande blev startskottet på något som idag blivit ett mycket större projekt.

Den övergripande visionen är en fysisk samlingspunkt. En byggnad som bl a innehåller idrottshall, gym, café, butik samt andra typer av både allmänna och kommersiella lokaler. En dynamisk, flexibel och hållbar anläggning som erbjuder ett brett utbud av både aktiviteter och funktioner. Genom en unik kombination av ideella, kommersiella och offentliga krafter skapar vi en mötesplats för alla.

Initiativet kommer från bygden, det är de lokala behoven som styr och det gemensamma engagemanget och delaktigheten som driver processen framåt. Med en gemensam målbild – att göra bygden till en mer attraktiv plats att bo, verka i och besöka – och genom att tillvarata, samordna och utveckla idéer, kompetenser och resurser från olika personer/sektorer/branscher/organisationer skapas en katalysatoreffekt där ett plus ett blir tre. Eller sju. Eller ännu mer.

Läs mer om Mötesplats Stöcke i vårat showroom.

Free WordPress Themes, Free Android Games
Share This